با کیفیت ترین و بی کیفیت ترین خودروی داخلی

معرفی با کیفیت ترین و بی کیفیت ترین خودروی داخلی

معرفی با کیفیت ترین و بی کیفیت ترین خودروی داخلی برای اجاره خودرو

شرکت بازرسی کیفیت و استاندار ایران  هر ماه خودروهای داخلی را مورد سنجش و ارزیابی قرار می دهد و می توان با نتایج به دست آمده از این سازمان با کیفیت ترین و بی کیفیت ترین خودروی داخلی   را تشخیص دهیم و  در جهت انتخاب خودروی مورد نظر برای خرید و یا اجاره خودرو می تواند کمک شایانی باشد. یکی از راه‌های کسب اطلاعات از میزان کیفیت خودروها و مشکلات احتمالی آن‌ها، گزارش‌های سازمان‌های مستقل ناظر بر کیفیت محصولات تولیدی می‌باشد. مؤسساتی نظیر جی دی پاور در این زمینه پیشتاز بوده و می‌توان با اعتماد به گزارش‌های آن‌ها که از طیف وسیعی از مشتریان و خریداران به دست آمده، تصمیم‌گیری نمود. در ایران نیز شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران که یک موسسه خصوصی است این وظیفه را برعهده دارد.

اجاره ماشین در تهران

معیارهای شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد برای تعیین با کیفیت ترین و بی کیفیت ترین خودروی داخلی از طریق بازرسی در خط تولید شرکت‌ها با هماهنگی و اجازه آن‌ها و به سفارش وزارت صنعت و معدن و تجارت و بررسی مواردی چون پیشرانه، سیستم تعلیق، تزئینات داخلی و خارجی و صداهای غیرعادی می‌شود. هرچند این روش نسبت به ارزیابی از خریداران و شمارش عیوب خودروهای فروخته شده در بازه‌های زمانی خاص از قابلیت اعتماد پایین‌تری برخوردار است اما به هر جهت می‌توان تا حدود زیادی همین ارزیابی را نیز به عنوان مرجع پذیرفت و از آن برای تشخیص میزان کیفیت محصولات خودرویی داخلی استفاده کرد.

بر اساس گزارش ارزشیابی خودروهای ساخت داخل که توسط اداره کل خودرو و نیرو محرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت منتشر شد.به گزارش ایران‌جیب از سازمان صنعت,معدن و تجارت، در مهرماه امسال در گروه سبک و در بخش وانت، وانت تندر شرکت ایران خودرو با دریافت سه ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل را در سطح قیمتی پایین تر 500 میلیون ریال در این ماه به خود اختصاص داد و وانت‌های مزدا کارا 2000 تک کابین و دو کابین بهمن موتور، وانت نیسان تک سوز زامیاد، وانت آریسان ایران خودرو دیزل و وانت نیسان دوگانه سوز زامیاد هر کدام یک ستاره کیفی را از آن خود کردند.
وانت پیکاپ فوتون ایران خودرو دیزل نیز در کلاس قیمتی بالاتر از 500 میلیون ریال تنها خودرویی بود که توانست دو ستاره کیفی را از آن خود کند.

آخرین نتایج بررسی کیفیت خودروها

طی آذر ماه 96 تعداد 91,570 دستگاه خودرو تولید گردید که 99 درصد آن دسته خودروهای سبک و 1 درصد باقی‌مانده مربوط به خودروهای سنگین است. این دو گروه به ترتیب 41 خودروی سبک و 6 مدل خودروی سنگین مختلف را شامل می‌شوند.

1- وانت ها:

باکیفیت‌ترین: تندر90 پیکاپ (ایران‌خودرو) / سه ستاره کیفی
بی‌کیفیت‌ترین: وانت آریسان/ وانت نیسان/وانت کارا دوکابین/ یک ستاره کیف

2-سواری:

بیشتر از 100 میلیون تومان
باکیفیت‌ترین: مزدا 3 / سوزوکی گرند ویتارا /چهار ستاره کیفی

75 الی 100 میلیون تومان
باکیفیت‌ترین: کیا سراتو / هیوندای i20 / چهار ستاره کیفی

50 الی 75 میلیون تومان
باکیفیت‌ترین: هیوندای i10 / چهار ستاره کیفی
بی‌کیفیت‌ترین: لیفان X60 / یک ستاره کیفی

25 الی 50 میلیون تومان
باکیفیت‌ترین: رنو ساندرو / تندر90 پلاس اتوماتیک / پارس تندر / پژو 207 اتومات / چهار ستاره کیفی
بی‌کیفیت‌ترین: پژو 405، تیبا / یک ستاره کیفی

کمتر از 25 میلیون تومان
بی‌کیفیت‌ترین: مدل‌های مختلف سایپا پراید / یک ستاره کیفی


 3-کیفیت خودروهای سنگین

کامیونت

باکیفیت‌ترین: ایسوزو NPR75K / چهار ستاره کیفی
بی‌کیفیت‌ترین: کامیونت الوند/ یک ستاره کیفی

کامیون (باری-کمپرسی)

باکیفیت‌ترین: ایسوزو NPR75M / سه ستاره کیفی

کشنده

باکیفیت‌ترین: کشنده ولوو FH / اسکانیا G410 / چهار ستاره کیفی

 خودروی سواری با 4 ستاره کیفی

همچنین در بخش سواری به بررسی با کیفیت ترین و بی کیفیت ترین خودروی داخلی برای اجاره خودرو وخرید خودرویی بهتر می پردازیم. خودروهای نیومزدا 3 شرکت بهمن موتور و گرند ویتارای شرکت ایران خودرو خراسان در سطح قیمتی بالاتر از یک هزار میلیون ریال با کسب چهار ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروها را به دست آوردند. این دو خودرو در ارزشیابی شهریورماه امسال نیز چهار ستاره را کسب کرده بودند.

در سطح قیمتی 750 میلیون تا یک هزار میلیون ریال نیز خودروهای هیوندا 20i کرمان موتور و کیاسراتوی شرکت سایپا موفق به دریافت چهار ستاره کیفی شدند.تیگو 5 مدیران خودرو و JAC-S5 کرمان موتور نیز در این کلاس قیمتی با سه ستاره کیفی در رتبه بعدی قرار گرفتند. همگی خودروهای این کلاس قیمتی در ارزشیابی شهریورماه به همین اندازه ستاره کیفی به دست آورده بودند.

از سوی دیگر در کلاس قیمتی 500 تا 750 میلیون ریال خودروی هیوندا 10i ساخت شرکت کرمان موتور چهار ستاره کیفی به دست آورد و چانگان CS35 سایپا سیتروئن ، آریزو 5 مدیران خودرو ، JAC-J5 کرمان موتور و برلیانس H330 پارس خودرو توانستند سه ستاره کیفی به دست آوردند. در این کلاس قیمتی لیفان X60 کرمان موتور نیز یک ستاره به دست آورد. همچنین در سطح قیمتی 250 تا 500 میلیون ریالی خودروهای رنو ساندرو و پارس تندر پارس خودرو و خودروهای پژو 207 اتوماتیک و تندر 90 پلاس اتوماتیک ایران خودرو با دریافت چهار ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولید ساخت داخل را در این ماه و در این کلاس قیمتی به خود اختصاص دادند.در کلاس قیمتی پایین تر از 250 میلیون ریال نیز دو خودروی سایپا X131 و سایپا X132 شرکت سایپا و همچنین سایپا X131 پارس خودرو هر کدام تنها یک ستاره به دست آوردند. این خودروها در ارزشیابی شهریور ماه نیز یک ستاره ای بودند.

اسکانیا 410G کشنده برتر مهرماه امسال

اما در گروه سنگین با کیفیت ترین و بی کیفیت ترین خودروی داخلی را معرفی می کنیم . در بخش باری خودرو کشنده اسکانیا 410G ماموت دیزل با دریافت چهار ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل را در این ماه به خود اختصاص داد و در بخش مسافری تنها خودروی تولیدی اتوبوس بین شهری اسکانیا 4212 مارال ساخت شرکت عقاب افشان بود که دو ستاره کیفی توانست به دست آورد.
گفتنی است که کامیونت ایسوزو NPR75K در بخش کامیونت و کامیون NPR75M در بخش کامیون که هر دو ساخت شرکت بهمن دیزل هستند، هر کدام دو سه ستاره کیفی را از آن خود کردند. همگی این خودرو در ارزشیابی قبلی که شهریورماه انجام شد به همین اندازه ستاره کیفی دریافت کرده بودند.

منبع: https://www.iranjib.ir

منبع: https://www.pedal.ir

مطالب مرتبط:

اجاره ماشین عروس ارزان

اجاره ماشین برای فیلم برداری

ایرانگردی با اجاره ماشین

اجاره ماشین های شاسی بلند ارزان قیمت

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

مایلید به گفتگو بپیوندید؟
ما دوست داریم شما هم در این بحث شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *